Brancheorganisatie VMRG lovend over Recystel

Bert Lieverse, directeur van de brancheorganisatie VRMG geeft aan dat Recystel met recht een innovatief product genoemd mag worden.

Delen

In de maart-editie van het blad Gevelbouw geeft Bert Lieverse, directeur van de brancheorganisatie Vereniging Metalen Ramen en Gevelbranche (VMRG), aan dat Recystel met recht een innovatief product genoemd mag worden. Zo schrijft hij: “Dit stel- en voormontagesysteem verzekert een perfecte maatvoering, industriële vervaardiging en klimatologische bescherming tijdens het bouwproces”.

Tevens maakt Recystel het volgens Bert Lieverse mogelijk om de kostbare industrieel vervaardigde en compleet afgewerkte gevelelementen pas te plaatsen als alle ruwbouw werkzaamheden achter de rug zijn. De kwaliteit van bouw en het bouwproces zal volgens Bert Lieverse erg gebaat zijn bij dit innovatieve systeem.Vanzelfsprekend zijn wij bijzonder te spreken over deze stelling vanuit de brancheorganisatie.

De metalen gevelbouw is op haar beurt een sector met lef wat betreft het ontwikkelen en vervaardigen van innovaties. Dat het Recystel kunststof stelkozijn hier een welkome aanvulling op is,  kan alleen maar beschouwd worden als een optimale samenwerking binnen de bouwsector.

Delen