Werkwijze

Voor de stelkozijnprofielen die wij op voorraad hebben, is het bestelproces als volgt:

Online bestellen

Stelkozijnprofielen R2005, R2008-2, R2008-1, Recyclick ankers bestelt u eenvoudig via deze website. Wij leveren uw bestelling binnen 3 werkdagen af op het adres dat u aangeeft. Vrachtkosten worden alleen berekend bij losse lengtes en bij gebruik van een Kooiaap.

Bevestiging en factuur

Op het e-mailadres dat u gebruikt heeft bij het bestellen ontvang u de bevestiging van uw bestelling, de factuur van uw bestelling.

Verzenden

Op het moment dat wij uw bestelling verzenden, ontvangt u op het e-mailadres dat u gebruikt heeft bij het bestellen een verzendbevestiging. Is er iets mis met uw zending of bevalt het product niet, neem dan contact op met Recystel via info@recystel.nl of 088-9722500.

Mijn Recystel

U kunt een account aanmaken zodat u uw bestelhistorie in kunt zien. Wij sturen u dan inloggegevens voor de MijnRecystel omgeving op onze website.

Stelkozijnprofielen op aanvraag

Stelkozijnprofielen R2001, R2004, R2009 en R2010 zijn alleen op aanvraag en vanaf een bepaalde ordergrootte verkrijgbaar. Minimale ordergrootte is 5000 meter en de prijs is op aanvraag. Bent u hierin geïnteresseerd, neem dan contact met ons op.