RecyStel Stelkozijn profielen - Multi Kozijn Spakenburg kiest RecyStel stelkozijnprofielen

Multi Kozijn Spakenburg kiest elke dag voor RecyStel R-2008-1

Multi Kozijn Spakenburg is hét adres voor aluminium en houten kozijnen, maar wij leveren en plaatsen ook garagedeuren, veranda’s, balkonbeglazing, dakkapellen en zonwering”, vertelt directeur Lambert Heinen.

“Wij werken uitsluitend met de A-kwaliteit kunststof kozijnen van Select Windows, die volledig op maat en in de fabriek van GevelNed geproduceerd worden, op basis van Schüco profielen. Doordat de profielen rondom worden versterkt met staal, worden een uitstekende isolatie en inbraakwerendheid geborgd”, aldus Heinen. “Zowel de productie als montage van de kozijnen zijn VKG-gecertificeerd, waardoor klanten recht hebben op 15 jaar kwaliteitsgarantie en het Waarborgfonds. Zekerheden die wij hebben doorvertaald naar de stelkozijnprofielen. Voor de montage van onze kunststof kozijnen maken wij sinds enkele jaren alleen nog gebruik van de kunststof stelkozijnprofielen van RecyStel. Ook die dragen het VKG Keurmerk.”

“Als je kwaliteit wilt leveren, kun je niets aan het toeval overlaten”, benadrukt Heinen. “Ons doel is om het positieve gevoel van onze klanten op elk vlak te versterken. Koopt een klant een kunststof kozijn, dan hoort daar natuurlijk ook een kunststof stelkozijnprofiel bij. Want alleen dan kunnen de unieke voordelen van kunststof worden doorgetrokken ín de muuropening.”

RecyStel Stelkozijn profielen - Multi Kozijn Spakenburg kiest RecyStel stelkozijnprofielen

Multi Kozijn Spakenburg werkt dagelijks met RecyStel R-2008-1.