Perfecte samenwerking in Den Bosch

Recystel is de juiste partij gebleken om dit probleem te tackelen. De stelkozijnen van Recystel zijn maatvast, volledig gerecycled, licht van gewicht en hebben een uitmuntende isolatiewaarde.

Delen

Recystel heeft de kunststof stelkozijnen geleverd voor drie elegante woongebouwen in Den Bosch, de Amazones genaamd.  Lichte, ruime en hoogwaardig afgewerkte appartementen met een prachtig panorama over het Prins Hendrikpark, de IJzeren Vrouw en de historische binnenstad waar een uitdaging in zat: Aannemer Hendriks Bouw & Ontwikkeling uit Oss wilde duurzame stelkozijnen, maar de spouwafmeting bleken behoorlijk klein.

Extra snel

Jelle Zoontjens, calculator en werkvoorbereider bij Van Hoesel in Goirle is helemaal thuis in metalen ramen deuren en constructiewerken en blikt terug: “Recystel is de juiste partij gebleken om dit probleem te tackelen. De stelkozijnen van Recystel zijn maatvast, volledig gerecycled, licht van gewicht en hebben een uitmuntende isolatiewaarde (U-stelkozijn = 0,38 W/m²K).”

Jelle kijkt terug op een fijne en zonder faalkosten verlopen samenwerking. “Dankzij goede leverafspraken hebben wij stelkozijnen van Recystel en onze aluminium kozijnen snel kunnen plaatsen. Pas toen de gevel dicht was, is de metselaar aan de slag gegaan met het optrekken van de buitengevels waardoor de bouwtijd aanzienlijk is verkort. Hierdoor kunnen de bewoners eerder hun woningen betreden.”

Delen