Wie wij zijn

Recystel is een Nederlandse topfabrikant van duurzame, optimaal isolerende en volledig recyclebare stelkozijnen. De productie vindt plaats in Hardenberg en het samenvoegen en de montage vindt plaats in onze zeer moderne ruimte in Hoorn (Zwaag). Recystel staat bekend als een innovatief en veelzijdig bedrijf. Zoekt u maatwerkoplossingen voor specifieke bouwprojecten? Wij denken graag met u mee!

Recystel onderscheidt zich kwalitatief van de concurrentie door:

  • Het verzorgen van producten met een hoog isolerend vermogen.
  • Rekening te houden met de compatibiliteit (de kozijnen zijn flexibel toe te passen en makkelijk te combineren, zodat ze aan ieders individuele wensen kunnen voldoen).
  • De stelkozijnen zijn vervaardigd uit 100 % gerecycled PVC.
  • Maatwerk te leveren (alles is mogelijk, bij voldoende afname).

Recystel levert voornamelijk stelkozijnen voor de volgende markten / sectoren:

  1. Renovatie
  2. Utiliteitsbouw
  3. Woningbouw
  4. Passiefhuisconstructies
  5. Maatwerk / Specials
   

Nieuwsbrief

Recystel vindt het belangrijk om haar relaties regelmatig te informeren over de actuele ontwikkelingen en nodigt u dan ook van harte uit om zich aan te melden voor de digitale nieuwsbrief.

Dat scheelt in de kosten

Als u gebruik maakt van Recystel stelkozijnen levert u altijd krasvrije kozijnen op. Dat betekent dat uw klanten tevreden zijn en u geen extra kosten maakt door herstelwerkzaamheden. Bij Recystel stelkozijnen plaatst u de kozijnen pas aan het eind van het bouwproject. Zo bent u er ook van verzekerd dat het glas en de kozijnen onbeschadigd blijven en krassen of andere beschadigingen tot het verleden behoren.

Milieuontlastend materiaal

Recystel stelkozijnen zijn vervaardigd uit 100% gerecycled P.V.C.
Bovendien worden niet verwerkte reststukken probleemloos nogmaals gerecycled. Het materiaal is volledig water- en UV-bestendig en zorgt voor een goede thermische isolatie, is vlamdovend en kan niet rotten.

Gemakkelijk uitwisselbaar

De doordachte constructie en eenvoudige montage van Recystel stelkozijnen maken het mogelijk om kozijnen snel uit te wisselen. Een eigenschap die zich onderscheidt van conventionele kozijnen.

Direct winddicht

Alle Recystel stelkozijnen kunnen worden voorzien van een dikke, winddichte folie. Het voordeel hiervan is dat er bij de ruwbouw een regen- en winddichte werkplek ontstaat. Dat zullen uw medewerkers zeker waarderen. Ook voor deuren is er een schitterende Recystel  plossing; het winddichte, tijdelijke nooddeur of raam. Als u de definitieve kozijnen en deuren gaat plaatsten, verwijdert u de folie eenvoudig met een mes.

Alle vormen snel leverbaar

Of u nu een vierkante, ronde, ovale, zeshoekige of een erker stelkozijn nodig heeft, Recystel levert het. En snel. Levertijden vanaf 10 werkdagen zijn heel gewoon. Daar kunt u dus mee bouwen!