Woningbouw

Bij woningbouw wordt tegenwoordig vaak gekozen voor passiefhuisconstructies , waardoor het best isolerende stelkozijn van Recystel, de R-2010, een plek heeft weten te veroveren naast de R-2001. Bij woningbouw gaat het veelal om bouwprojecten voor woningbouwverenigingen: van individuele woningen tot kleine, middelgrote en grote series woningen met meerdere bouwlagen.

Slim bouwen: duurzaam en kostenverlagend

Slim bouwen draait om bewust nadenken over het bouwproces en daar de uitvoering en planning op afstemmen. Dat houdt in dat u onnodig extra werk en bouwkosten moet voorkomen. Omdat afbouwkozijnen pas aan het eind van de bouw afgemonteerd worden, is uw risico op tussentijdse schade - en dus op kosten voor herstel en tijdsverlies - veel lager. Bij andere materialen horen andere verwerkingsmethoden waarbij de kans op tussentijdse schade aanzienlijk groter is. Met afbouwkozijnen kiest u slim voor zekerheid. De hogere isolatiewaarde biedt een besparing voor de gebruiker.

Maatwerkcombinaties

Onze klanten zijn niet gebonden aan een soort profiel, Recystel probeert altijd te voldoen aan de individuele wensen. Zo worden de stelkozijnen bij woningbouwprojecten vaak gecombineerd, zodat een architect of opdrachtgever kan kiezen voor inbouwdieptes tot wel 330 mm (ter vergelijking: bij de R-2001 is dat 150 mm).

Producten woningbouw

  1. R-2001
  2. R-2005

Referenties woningbouw