Aannemers

Logistieke oplossingen op maat

Voor u als aannemer is het zeer aantrekkelijk dat Recystel werkt met een korte doorlooptijd van bestellen en leveren. Just in time leveren, zodat de materialen niet onnodig ruimte innemen op de bouwplaats, of per sectie of bouwlaag, wij leveren zoals u dat wenst. Recystel zorgt voor een logistieke oplossing op maat.  

Nemen (regel)werk uit handen

Recystel neemt u graag werk uit handen nemen door direct aan de gevelbouwer te leveren. Een op een wordt dan de maatvoering, levering en montage doorgenomen. Dit kan ook met een prefableverancier, zodat stelkozijnen direct worden meegestort in het beton of verwerkt in een houtconstructie. Dat scheelt u als aannemer in handling en levert een forse kostenbesparing op.

Delen van product- en marktkennis

Recystel deelt graag haar kennis met u over de voordelen van onze producten: duurzaam, recyclebaar, gebruiksvriendelijk, veelzijdig en zeer goed isolerend. Wist u dat qua maatvoering en inbouwdiepte praktisch alles mogelijk is, met standaard stelkozijnen of combinaties? En dat Recystel ook maatwerk kan leveren, zoals bijvoorbeeld profielen met verdekt ingebouwde ventilatieroosters?